Logo van Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie

Maak de notaris weer trots op zijn vak

Wie aan de notaris denkt, denkt aan een akte. Een dure akte. Noodzakelijk kwaad wanneer je een huis koopt of gaat samenwonen. Terwijl de notaris zoveel meer is dan iemand die het wetboek kent en vastlegt in een akte. Het beroep is veelzijdig en vraagt om empathie, integriteit en juridische kennis op allerlei ontzettend belangrijke momenten. Dat maakt de notaris waardevol, iets wat veel mensen niet beseffen. Zelfs notarissen niet.

Resultaat

  • Film
  • Print
  • Campagne
  • Print

Expertises

  • Strategie
  • Concept
  • Design
  • Productie
Bekijk het resultaat

Voor die allesbeslissende momenten

Tekenen voor de liefde, je droomhuis, je volgende stap als ondernemer of voor wat je nalaat aan je kleinkinderen. Talloze momenten hebben geleid tot dit ene, allesbeslissende moment. En precies nu staat de notaris je bij. Het zijn deze momenten die centraal staan in de verhalen van de campagne.

Diversiteit aan eigenschappen

Het ene moment vraagt ​​om vasthoudendheid en een rechte rug, het andere om betrokkenheid en verbinding. Afhankelijk van de situatie, vraag en betrokken partijen, pas je als notaris toe wat nodig is. Zo ben je van grote meerwaarde voor je cliënten.

Het boerenbedrijf van je vader overnemen.
Afscheid nemen van je dierbaren.
Samen de toekomst tegemoet gaan.

Campagne

In een serie films staan we stil bij die gekke, mooie, avontuurlijke, geweldige, ontroerende, onvergetelijke, memorabele momenten in ons leven. De momenten waarvan je bijna vergeet dat de notaris erbij aanwezig is. De campagne verschijnt op social media, vakgerelateerde platformen, in nieuwsbrieven en printuitingen.


Fasering op basis van strategische agenda

De campagne sluit aan bij de strategische agenda van de KNB, die bouwt aan de toekomstbestendigheid van het notariaat. In de eerste fase is de campagne gericht op notarissen zelf. Ook zij mogen vaker - en met een trots gevoel - stilstaan bij de essentiële rol die ze spelen op belangrijke momenten in het leven van hun cliënten. Later zetten we dezelfde thematiek in voor de werving van een nieuwe generatie (kandidaat-) notarissen.

Voor alle momenten die vragen om een notaris