Speelgoed robot met een soldeerbout.

Wij zijn Kaliber

Sommigen noemen ons een reclamebureau, anderen een design- en innovatiebureau. Of een technologisch bureau. Het maakt ons niet uit: we zijn het allemaal. We geloven niet dat we ons moeten beperken tot 1 specialisme.

Want wij zijn er niet om alleen een middel te maken, maar om vraagstukken te kraken. En dankzij een mix van generalisten, specialisten en duizendpoten weten we altijd met een verrassend en effectief antwoord te komen.

Drag

Diensten van Kaliber

 • Strategie
  De strategen van Kaliber pellen het vraagstuk af, komen met onderscheidende inzichten en leggen zo de basis voor effectief en impactvol werk.
  Icon
 • Concept
  Voor de creatieve teams van Kaliber kan hét gouden idee elke vorm hebben. Alles kan. Als het maar onderscheidend, prikkelend en effectief is.
  Icon
 • Design
  "Maar, hoe brengen we het tot léven?" Dat is waar ons designteam zich mee bezighoudt. Of het nu gaat over UX-, visual- of motion design.
  Icon
 • Technologie
  Alles wat we bedenken, kunnen we ook maken. Met de developmentteams kunnen we toveren. Al vinden zijzelf het de normaalste zaak van de wereld.
  Icon
 • Online Marketing
  Alles wat we doen, moet een probleem oplossen. Online marketing is betrokken om de doelgroepen te vinden, te begrijpen en te raken.
  Icon
 • Kaliber Studio
  Wat krijg je als je concept, copy, beeld en design combineert? Studio maakt inspirerende content die merken verdieping geeft en mensen in beweging zet.
  Icon
 • Kaliber Inventors
  Sommige vraagstukken kraak je alleen met een totaal andere aanpak. Innovatiestrategen en developers combineren ontwerp, code en sensoren voor grensverleggende oplossingen.
  Icon

Wat we doen

We zorgen ervoor dat merken kunnen groeien door mensen iets te laten voelen, iets laten denken en ze in beweging te brengen. Eenvoudig gezegd haken we Promise, Proof, Platform en Performance in elkaar door Intensieve Interactie.

Promise

De belofte die merken een breinpositie oplevert

Proof

De bewijslast van de belofte in inspirerende content en activaties

Platform

Het online moederschip voor verdieping en actie

Performance

Het begrijpen en verleiden van doelgroepen in campagnes en platformen

P.P.P.P.

Tommy is
de baas

De 7-jarige Tommy is onze gids en mentor. Hij staat op zijn tenen en reikt naar iets waar hij nét niet bij kan – want het onbekende heeft een magische aantrekkingskracht. Voor die combinatie van nieuwsgierigheid en onbezonnenheid hebben we een woord bedacht: ontdekkingsdrift.

Tommy vertelt ons dat we die ontdekkingsdrift moeten gebruiken om de nieuwe wereld te begrijpen. En hoe we alle nieuwe inzichten en ontwikkelingen toepassen om opmerkelijk en effectief werk te maken.

Ons clubhuis in hartje Utrecht: de pas gerenoveerde broodjesfabriek 'De Lubro'.
Ons clubhuis in hartje Utrecht: de pas gerenoveerde broodjesfabriek 'De Lubro'.
Drag

Team van Kaliber

  Ronald van Schaik
  Ronald van Schaik
  Eigenaar / Directeur én Bobber en Alfa liefhebber 🏍️
  Nienke
  Nienke van Heusden
  Managing Director én Kookliefhebber 👩‍🍳
  Martin
  Martin Stiemer
  Business Director én Mokum bewoner 🌷
  Jurgen
  Jurgen van Kralingen
  UX Director én Windsurfer 🏄‍♂️
  Maris Jacobs
  Maris Jacobs
  HR Manager én Professionele stedentrip gids 🗺️
  Sytse
  Sytse Kooistra
  Strategy Director én Bierliefhebber 🍺
Bekijk alle Tommy's