Speelgoed robot met een soldeerbout.

Wij zijn Kaliber

Een digitaal bureau met een ijzersterke combinatie van strategie, creativiteit en technologie. We weten wat er kan, en vooral wat er werkt. In onze snel veranderende wereld maken we merken wegwijs. We bieden niet alleen een middel, maar juist de beste oplossing.

Wat wij maken, noemen we intensieve interactie. Dat gaat verder dan de grenzen van een scherm. We willen mensen iets laten voelen en hen aanzetten tot actie. Met de juiste boodschap op de juiste manier gebracht. Zo raken we mensen niet alleen in het hoofd, maar vooral in het hart.

Kaliber. Making sense for future proof brands.

Drag

Diensten van Kaliber

 • Strategie
  De strategen van Kaliber pellen het vraagstuk af, komen met onderscheidende inzichten en leggen zo de basis voor succesvol werk.
  Icon
 • Concept
  Voor de creatieve teams van Kaliber kan hét gouden idee elke vorm hebben. Alles kan. Als het maar onderscheidend, prikkelend en effectief is.
  Icon
 • Design
  "Maar, hoe laten we het léven?" Dat is waar ons designteam zich mee bezighoudt. Of het nu gaat over visual design, UX of motion design.
  Icon
 • Technologie
  Alles wat we bedenken, kunnen we ook maken. Met de developmentteams kunnen we beetje toveren en bouwen wat nog niet bestond.
  Icon
 • Online Marketing
  Alles wat we doen, moet een probleem oplossen. Onze online marketeers werken om de juiste doelgroepen te vinden, te begrijpen en te raken.
  Icon
 • Kaliber Studio
  Het A-team busje van Kaliber maakt razendsnel content (tekst, design, foto en video). We love it when a plan comes together.
  Icon
 • Kaliber Inventors
  Innovatie gaat voorbij de grenzen van een scherm. Juist daarbuiten gebeurt het. Onze uitvinders combineren strategie, code en sensoren voor intensieve interactie.
  Icon

Tommy blijft ont­dek­ken

Wat ons drijft, is de behoefte om de wereld te begrijpen. Dat noemen we ontdekkingsdrift. Niet alleen de behoefte om kennis te hebben van ontwikkelingen, maar ook om te begrijpen hoe die toe te passen. Daar staat onze Tommy voor. Op zijn tenen reikt hij naar iets waar hij nét niet bij kan - want het onbekende heeft een magische aantrekkingskracht.

Ons clubhuis in hartje Utrecht: de pas gerenoveerde broodjesfabriek 'De Lubro'.
Ons clubhuis in hartje Utrecht: de pas gerenoveerde broodjesfabriek 'De Lubro'.

Het
team