Logo van bol.com

Werk aan de winkel van bol.com

Om de ambitie waar te kunnen maken zoekt bol.com het juiste talent. Iedereen kent bol.com, als winkel en als consumentenmerk. Maar wie is zij als werkgever?

Een herkenbaar werkgeversmerk en recruitmentplatform geven de wereld achter bol.com een gezicht en een onderscheidende positionering.

Bekijk het resultaat

Bol.com is niet zomaar een winkel, het is een ‘retail tech platform’ met alle uitdagingen voor talent dat daarbij hoort. Voor talent in Nederland maar ook daarbuiten.

Om dit uit te dragen geeft het platform de wereld achter bol.com een gezicht. Het is het podium voor mensen, expertises en functies, het laat zien hoe ze samenwerken aan de missie ‘Samen retail veranderen om het dagelijks leven makkelijker te maken’.

Herkenbaar en persoonlijk

Het platform is zo vormgegeven dat talent een eerlijk beeld krijgt van hoe het is om te werken bij bol.com. Belangrijk voor duurzame match want bol.com is niet voor iedereen.

We hebben een eigen manier van werken. Vol kansen als die manier je ligt maar kan ook lastig zijn. Door authentiek te zijn komen we tot een sterke match. Talent moet zich herkennen, in hoe wij als organisatie kijken naar het vakgebied maar ook de persoonlijke kijk van collega’s.

Daarom hebben onze mensen een prominente plek. Je leest geen afstandelijk foto onderschrift maar een persoonlijke noot. En zie je niet constant statische foto’s maar veel meer bewegend beeld waarin je de dynamiek en omgang tussen de collega’s voelt.

Het werkgeversmerk heeft een eigen look gekregen met een frisse beeldtaal en stijlelementen. Het is herkenbaar bol.com met de diversiteit aan mensen en het werk op de voorgrond.

Zo krijgt de winkel een menselijk en relevant gezicht. Waardoor bol.com dichtbij voelt zodat jij je er als talent in herkent en door aangesproken voelt. Waar je leest, hoort en ziet hoe de ruim 2500 bol.commers samenwerken.

Slimme interactie

Door slimme interacties, een grotere rol voor visuals en op maat gemaakte content zorgen we ervoor dat een bezoeker het gevoel heeft dat bol.com ze echt begrijpt.

Het platform draait om de bezoeker, we zorgen er voor dat ieder bezoek tailor-made aanvoelt. Door pagina’s slim op te bouwen en content te taggen zorgen we ervoor dat iedere pagina zo relevant mogelijk is.